Cautare

61985 de rezultate pentru "universitarii din nou la putere" (8.05 secunde)
Sunt si unii si altii la fel de rai? ... Sorin Rosca Stanescu) Afirmatia conform careia atat PD-L, cat si partidele din opozitie sunt la fel de rele pentru romani este echivalenta cu teza conform careia nici unii, nici altii nu au facut nimic bun.
Alro, Petrom, Rompetrol si Lukoil Romania vor construi termocentrale noi, cu o putere instalata cumulata de 1.940 MW, reprezentand circa 11,5% din capacitatile de productie functionale in prezent, de circa 16.800 MW.
De ce este necesar ca deputatii si senatorii celor trei partide, PSD, PNL si PC, sa recurga la o asemenea solutie extrema? ... In sensul ca cele mai importante legi, 17 la numar, au fost trecute prin asumarea raspunderii.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Valeriu Stoica a declarat ieri ca partidul liberal se afla in cea mai avantajoasa pozitie din ultimii 67 de ani.
Protestele nu au pornit de la o situatie economica. ... Oamenii au protestat din cauza arogantei puterii: interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva !
Roxana Iordache saluta, pe blog, decizia inteligenta a PNL de a nu intra la guvernare alaturi de PD-L, unde pe liberali i-ar fi asteptat numai rele.
Investitia s-ar ridica la peste 650 de milioane de euro, iar puterea instalata a acesteia ar fi de 500 MWh la Isalnita si de 150 MWh la Simnicu de Jos.
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
De ce PSD-ul este tot la 43%? Explicatia Alinei Mungiu-Pippidi Situatia politicii autohtone din ultimele saptamani pare sa se fi deteriorat, tinand cont de comentariile din presa si de protestele care au avut loc. ... DE CE E PSD TOT LA 43%?
De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... Asadar sa incercam sa schitam la modul speculativ, repet si subliniez, la modul speculativ, cateva idei incitate de observatiile si intrebarile de mai sus. ... Din contra, creste. ... Creste si creste, surprinzandu-ne de la saptamana la saptamana.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca guvernul PSD-PDL nu va functiona, asa cum nu merge caruta la care un cal trage "hais", celalalt "cea", iar "vizitiul" nu stie unde trebuie sa ajunga si ca a ajuns iar la putere "emanatia Revolutiei", FSN-ul."Guvernul PSD-PDL e un guvern nascut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice pret si din vointa lui Traian Basescu de a-si anihila adversarul in vederea alegerilor prezidentiale.
edo competition Motorsport a adaugat un nou model cu taurul pe sigla în programul sau de tuning, alaturi de Murcielago LP 640.
'Liderii Opozitiei se dau adversarii migratiei politice, ai traseismului cu sens unic catre Putere. O dezertare din PNL sau PSD este inacceptabila, reprezentand, in opinia acestora, o tradare a cetatenilor.
Un nou episod din demonstratia de forta si putere pe care o face zilnic presedintele Traian Basescu s-a consumat ieri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.
BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice, Gheorghe Amza a lansat recent, la libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: Un nou inceput. ... Poeziile inspirate din viata sa au fost izvorate din propriile ganduri, framantari si experiente de viata.
Nu cred ca trebuie sa ne ascundem ca exista o competitie intre noi, cei din PNL si PSD. ... Eu si foarte multi dintre colegii nostri, aproape toti vom imbratisa ideea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului.
porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
google-analytics.com